25 kg knust is med termotønde (Erhverv)

169,00 kr.

Is Til Fest er den perfekte løsning for dig, der planlægger en fest, hvor der naturligvis skal serveres lækre drinks.

Med vores isterninger kan du fremtrylle mest forfriskende og aromatiske drinks som Dark & Stormy og Gin & Tonic. Når du køber isterninger til din fest, kan du være sikker på, at dine drinks forbliver kolde, så gæsterne kan nyde dem til den sidste slurk.

Vi anbefaler at vælge vores 25 kg isterninger i termotønde, da det er den optimale måde at holde dine isterninger intakte og kolde på i minimum 24 timer. Står de i et koldt rum, kan de endda holde i op til 48 timer! Det betyder, at du ikke behøver bekymre dig om isterninger i løbet af aftenen eller natten.

Med vores 25 kg isterninger i termotønde kan du lave ca. 150 drinks (forudsat at de doseres i glas af standardstørrelse samt en smule spild), så der er rigeligt til alle dine gæster. Husk at bestille en isske i stærk polycarbonat – så undgår du både bakterier i isen og at fryse om fingrene.

Så tag din fest til nye højder med vores isterninger fra Is Til Fest. Bestil nu og hold en fest, som dine gæster sent vil glemme!

Termotønden måler:

  • Udvendig diameter: 420 mm
  • Isolering: 40 mm
  • Højde: 625 mm
  • Indeholder 25 kg is

 

Vi tilbyder selvfølgelig prisgaranti: Is Til Fest vil være billigst, og derfor garanterer vi billig is. Finder du en billigere leverandør, matcher vi prisen -5 %.

Tilfredshedsgaranti: Hvis du ikke er tilfreds med produktet, får du pengene retur.

Husk også

Kunde anmeldelser

5/5

“Fungerede super godt! Fungerede super godt at have en tønde med isterninger fra Is Til Fest stående til min 30 års fødselsdag til alle vores drinks. Mængden passede perfekt. Afhentning super let og vil klart bruge dem igen til en anden anledning!”

5/5

Fantastisk oplevelse! Fantastisk oplevelse! Købte pakkeløsningen med 25kg isterninger, til min fødselsdagsfest d.30/7 og her d.4/8 er der stadig 2-3kg isterninger tilbage! Selv i denne sommervarme: Vil helt sikkert købe isterninger her igen!

Om Is Til Fest

Is til Fest er en førende leverandør af isterninger til fester, festivaler, arrangementer og private kunder. Vi tilbyder den bedste prisgaranti på isterninger samt konkurrencedygtige priser og country-wide levering til vores kunder. Vores primære mål er at levere en pålidelig og effektiv service, så vores kunder kan nyde deres begivenhed uden bekymringer.

Med over 8 års erfaring i branchen og den bedste prisgaranti, er “Is til Fest” din garanti for en erfaren og pålidelig leverandør af isterninger til din næste fest eller begivenhed. Kontakt os i dag for at opleve den bedste service, kvalitet og pris på isterninger.

Vores isterninger fremstilles med fokus på miljøvenlighed og bæredygtighed.
For at gøre det nemt og bekvemt for vores kunder tilbyder vi også selv-afhentning af isterninger i Glostrup og Aarhus.

Allerede bruger?
Oprette en ny konto.