Handelsbetingelser

Disse betingelser er skrevet for at beskytte køber og sælger, når der indgås en handel med Is Til Fest – Is Til Fest ApS. Dette er gjort ved at opstille en fælles række betingelser, så der ikke er nogen tvivl om, hvordan der handles med hinanden. Samtidig er betingelserne med til at give et fælles grundlag for en god oplevelse og en sikker handel.

Generelle oplysninger

Alle priser er i DKK inkl. moms.

Betingelser for prismatch:

Hos Is Til Fest har vi prismatch på vo029332322323232312*resetresetresion for det tilbud, der ønskes prismatch på.
Prismatch kan kun benyttes, hvis varen er sammenlignelig.

Der ydes kun prismatch på isterninger og knust is. Ikke på andre ting som fx tøris, transport, isske og emballage.

Betingelser for køb:

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forælder eller værge.

istilfest.dk kan du kun bestille varer via vores webshop. Hvis du har spørgsmål til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. Se hvordan du kontakter os her.

Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, kan du logge ind på siden eller sende en mail til info@istilfest.dk.

Generelle oplysninger

Alle priser er i DKK inkl. moms.

Betingelser for rabatkoder:

Alle rabatkoder kan kun benyttes én gang pr. kunde på ordrer over 150 DKK, medmindre andet er angivet.

Betingelser for tilfredshedsgaranti:

Der skal gøres indsigelse senest 3 dage efter ordren er modtaget, for at garantien kan bruges. Accepteres garantien refunderes alle penge.

Betingelser for reklamation:

Der gives efter købeloven en reklamationsret på 24 måneder på alle varer. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Reklamerer du inden 2 måneder efter manglen er opdaget, anses reklamationen altid for værende rettidig.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Ønsker du at reklamere over et produkt, bedes du kontakte os.

Varen sendes til:

Is Til Fest ApS
Erhvervsvej 17
2600 Glostrup

Betingelser for fortrydelsesret:

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@istilfest.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Betingelser for afbestilling:

Alle ordrer kan frit afbestilles frem til 48 timer før afhentning/levering. Sker afbestillingen 48-24 timer inden ordren afhentes eller leveres, betales 50 % af prisen for den bestilte is. Sker afbestillingen mindre end 24 timer før afhentning eller levering, betales isens fulde beløb.
Hvis ordren ikke betales på dagen, skal dette ske via bankoverførsel. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Betalingen skal være os i hænde senest 14 dage fra modtagelsen af fakturaen. Hvis denne ikke betales til tiden, henviser vi til afsnittet om “Betaling”.

Betingelser for referencer:

Hos Is Til Fest elsker vi at vise os frem. Det gør vi ved at have en offentlig liste over nogle af vores store og små erhvervskunder. Dette gør, at vores kunder kan se, hvem vi har handlet med. Hvis du som kunde ikke ønsker at blive skrevet på denne referenceliste, skal du frasige dig dette i en e-mail til os.

Betingelser for betaling:

Hos Is Til Fest tilbyder vi vores kunder at betale på følgende vis:

Online: MobilePay, Dankort, VISA Dankort, Mastercard, Maestro eller Faktura.

Levering: MobilePay eller Kontant.

Afhentning: MobilePay, Dankort, VISA Dankort, Mastercard, Maestro, Faktura eller Kontant.

Ved betaling med kreditkort eller MobilePay til levering/afhentning mere end 30 dage frem i tiden, forbeholder vi os retten til at trække beløbet 21 dage efter ordren er placeret. Dette gælder som en undtagelse fra vores generelle praksis med først at trække betalingen, når varen er modtaget, og skyldes NETS’ begrænsninger, som ikke tillader reservering af beløbet i mere end 30 dage.

Skulle du ønske at betale på anden vis, bedes du kontakte os.

Der sendes automatisk en kvittering til alle kunder, som bestiller via istilfest.dk.

Ved forsinket betaling af faktura vil der blive fremsendt en betalingspåmindelse, som udløser et ekstra gebyr på 100 DKK. Ved efterfølgende udeblivelse af betaling, vil fordringen blive videresendt til vores inkassoafdeling, og der vil blive pålagt yderligere gebyrer. Forfaldsdato på faktura er baseret på leveringsdatoen og kan udløbe på en hvilken som helst dato i måneden.

Betingelser for: Levering af produkter

Vi leverer oftest selv alle vores produkter, men vi samarbejder med fragtfirmaer, hvis isen skal transporteres til de dele af landet, som ligger langt fra København eller Aarhus. Levering sker altid kun til døren i stueplan.

Betingelser for levering til postnummer 1000-9999:

Is Til Fest ønsker at levere billige isterninger og knust is til hele Danmark. En leverance af isterninger eller knust is til en adresse langt fra København eller Aarhus skal bestilles i god tid – senest kl. 12.00 dagen forinden isen ønskes leveret.

Vi leverer til hele Danmark med undtagelse af ikke brofaste øer.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes: 

Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt, herunder is.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Varen sendes til:

Is Til Fest ApS
Erhvervsvej 17
2600 Glostrup

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

 

Betingelser for personoplysninger:

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos Is Til Fest ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på istilfest.dk er Is til Fest ApS 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@istilfest.dk

Betingelser for klage:

Du kan selvfølgelig klage direkte til os, men en klage over en vare købt hos os kan også indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens:

Center for Klageløsning,
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse info@istilfest.dk.

Alle betingelser hos Is Til Fest er lavet for at undgå misforståelser og sikre en god handel.

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 27.04.23

Allerede bruger?
Oprette en ny konto.