Vi har åbent nu! Vi har desværre lukket nu.

Se vores lokale åbningstider her!

København:

Mandag-Torsdag: 09:00 - 16:45
Fredag-Lørdag: 09:00 - 02:00

Afhentning er muligt:

Mandag-Fredag: 10:00 – 16:00
Lørdag: 11:00 – 14:00

Aarhus:

Mandag-Fredag: 09:00 - 16:00
Lørdag: 11:00 - 13:00

Afhentning er muligt:

Mandag-Fredag: 10:00 – 16:00
Lørdag: 11:00 – 13:00

Hastebestilling? Ring nu på 71 99 38 49 clock Svartid 24 sekunder

  • Ingen produkter i kurven.
0,00 DKK

Betingelser

Disse betingelser er skrevet for at beskytte køber og sælger, når der indgås en handel med Is Til Fest – Is Til Fest ApS. Dette er gjort ved at opstille en fælles række betingelser, så der ikke er nogen tvivl om, hvordan der handles med hinanden. Samtidig er betingelserne med til at give et fælles grundlag for en god oplevelse og en sikker handel.

Nedenstående betingelser er gældende fra 2013, og kan ændres uden varsel.

Betingelser for lovvalg og værneting:

Alle købsaftaler hos Is Til Fest indgås på dansk og efter dansk lovgivning. Enhver tvist om køb via IsTilFest.dk og om disse betingelser skal indbringes for byretten i København.

Betingelser for log og cookies:

Logstatistik bruges på IsTilFest.dk. Vi bruger Google Analytics til at indsamle information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har haft, hvor de kommer fra, hvilken del af hjemmesiden de benytter og meget andet.
Statistikken anvendes til bl.a. at optimere hjemmesiden, dens funktionaliteter og øge brugervenligheden.
Is Til Fest benytter Google Adwords Conversion til at se, hvor høj en værdi vores betalte reklamer har for os.
Cookies kan blive anvendt, når du besøger IsTilFest.dk.

Betingelser for priser: 

Vi tager forbehold for fejl i de angivne priser. Alle oplyste priser er inklusiv moms. Is Til Fest kan til enhver tid ændre de angivne priser.

Betingelser for afbestilling:

Alle ordrer kan frit afbestilles frem til 48 timer før afhentning/levering. Sker afbestillingen 48-24 timer inden ordren afhentes eller leveres, betales 50 % af ordrens pålydende pris. Sker afbestillingen mindre end 24 timer før afhentning eller levering, betales ordrens fulde beløb.
Hvis ordren ikke betales på dagen, skal dette ske via bankoverførsel. Betalingen skal være os i hænde senest 14 dage fra modtagelsen af fakturaen. Hvis denne ikke betales til tiden, henviser vi til afsnittet om “Betaling”.

Betingelser for prisgaranti: 

Hos Is Til Fest har vi prisgaranti på vores isterninger og knust is. Hvis du kan finde en anden leverandør i Danmark, der er billigere, matcher vi prisen.

Der skal vedlægges dokumentation for det tilbud, der ønskes prisgaranti på.

Prisgarantien kan kun benyttes, hvis varen er sammenlignelig.

Der ydes kun prisgaranti på isterninger og knust is. Ikke på andre ting som fx tøris, transport, isske og emballage.

Betingelser for hastighedsgaranti:

Hos Is Til Fest har medarbejderen til alle tider ret til at informere kunden om, at en hastelevering ikke er mulig.

Ordren er gratis, hvis første tønde is ankommer mere end 60 minutter efter accepteret bestilling af hastelevering.

Betingelser for referencer:

Hos Is Til Fest elsker vi at vise os frem. Det gør vi ved at have en offentlig liste over nogle af vores store og små kunder. Dette gør, at vores kunder kan se, hvem vi har handlet med. Hvis du som kunde ikke ønsker at blive skrevet på denne referenceliste, skal du frasige dig dette i en e-mail til os.

Betingelser for rabatkoder:

Alle rabatkoder kan kun benyttes én gang pr. kunde på ordrer over 150 DKK, medmindre andet er angivet.

Betingelser for kundeservice hos IsTilFest.dk:

Kom hurtigt i kontakt med kundeservice via kontaktsiden. Kundeservice kan hjælpe dig med at skræddersy en pakke af isterninger og/eller knust is, som passer til netop din anledning.
Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål. Vi kan træffes via både e-mail og tlf., som er angivet på kontaktsiden. Vi anbefaler, at du sender en e-mail med dine spørgsmål, medmindre du har en hastesag.

Betingelser for udsolgte varer & udgåede varer:

Is Til Fest tager forbehold for udsolgte og forsinkede varer. Specielt i perioder, hvor vi er spidsbelastede, kan man opleve små forsinkelser eller i enkelte tilfælde udsolgte varer. I disse tilfælde vil vi ringe til dig hurtigst muligt og informere dig om situationen.

Betingelser for betaling:

Hos Is Til Fest tilbyder vi vores kunder at betale på følgende vis:

Online: MobilePay, Dankort, VISA Dankort, Mastercard, Maestro eller Faktura.

Levering: MobilePay eller Kontant.

Afhentning: MobilePay, Dankort, VISA Dankort, Mastercard, Maestro, Faktura eller Kontant.

Vi trækker altid først pengene, når du har modtaget dine varer.

Skulle du ønske at betale på anden vis, bedes du kontakte os.

Der sendes automatisk en kvittering til alle kunder, som bestiller via istilfest.dk.

Ved forsinket betaling af faktura vil der blive fremsendt en betalingspåmindelse, som udløser et ekstra gebyr på 100 DKK. Ved efterfølgende udeblivelse af betaling, vil fordringen blive videresendt til vores inkassoafdeling, og der vil blive pålagt yderligere gebyrer. Forfaldsdato på faktura er baseret på leveringsdatoen og kan udløbe på en hvilken som helst dato i måneden.

Betingelser for: Levering af produkter

Vi leverer oftest selv alle vores produkter, men vi samarbejder med fragtfirmaer, hvis isen skal transporteres til de dele af landet, som ligger langt fra København eller Aarhus. Levering sker altid kun til døren i stueplan.

Leveringen sker i følgende tidsrum, medmindre andet er aftalt:

Mandag-Torsdag: 09.00-17.00.

Fredag-Lørdag: 05.00-01.00.

Der kan opstå forsinkelser i forbindelse med spidsbelastninger og tæt trafik. Du kan læse meget mere på vores side under levering.

Betingelser for levering til postnummer 1000-9999:

Is Til Fest ønsker at levere billige isterninger og knust is til hele Danmark. En leverance af isterninger eller knust is til en adresse langt fra København eller Aarhus skal bestilles i god tid – senest kl. 12.00 dagen forinden isen ønskes leveret.

Vi leverer til følgende priser og postnumre:

Postnummer: 1000-2999 – 200 kr. inkl. moms.
Postnummer: 3000-3699 – 300 kr. inkl. moms.
Postnummer: 3700-3799 – 750 kr. inkl. moms.
Postnummer: 3800-3999 – Vi leverer ikke til Færøerne og Grønland
Postnummer: 4000-4999 – 500 kr. inkl. moms.
Postnummer: 5000-5999 – 750 kr. inkl. moms.
Postnummer: 6000-6999 – 750 kr. inkl. moms.
Postnummer: 7000-7999 – 500 kr. inkl. moms.
Postnummer: 8000-8299 – 200 kr. inkl. moms.
Postnummer: 8300-8999 – 300 kr. inkl. moms.
Postnummer: 9000-9999 – 500 kr. inkl. moms.

Lørdagslevering: En lørdagslevering (til eksempelvis Fyn eller Jylland) skal bestilles senest kl. 12.00 torsdagen forinden, og den vil ikke altid kunne lade sig gøre. Det skyldes, at mange fragtfirmaer ikke kan benyttes i weekenderne. 98 % af gangene løser vi opgaven til fulde, men det tilrådes, at man får isterningerne og/eller den knuste is leveret om fredagen i stedet for om lørdagen og efterfølgende opbevarer isen køligt, indtil den skal benyttes.

Skal isen leveres til ikke-brofaste øer, vil der tilføjes et gebyr til den samlede pris, som vil dække de ekstra omkostninger, en sådan levering vil have.

Vi afhenter ikke returtønder i følgende postnumre: 3000-7999 og 8300-9999, medmindre der er indgået en specialaftale.

Betingelser for tilfredshedsgaranti:

Der skal gøres indsigelse senest 3 dage efter ordren er modtaget, for at garantien kan bruges. Accepteres garantien refunderes alle penge.

Betingelser for reklamation:

Der gives efter købeloven en reklamationsret på 24 måneder på alle varer. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Reklamerer du inden 7 dage efter manglen er opdaget, anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Ønsker du at reklamere over et produkt, bedes du kontakte os.

Betingelser for fortrydelsesret:

Ifølge dansk lovgivning er der ingen fortrydelsesret på levnedsmidler og andre varer til husholdningen.

Betingelser for personoplysninger:

Is Til Fest er ansvarlig for håndteringen af de personoplysninger, der oplyses af vores kunder. Vi behandler alle kundens personoplysninger strengt fortroligt. Oplysningerne opbevares i op til 5 år i henhold til lovgivningen. Vi følger persondataloven, hvilket betyder, at du til enhver tid har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi har om dig som kunde. Personlige oplysninger opbevares krypteret. Du kan få adgang til oplysningerne ved at sende en e-mail til os via kontaktsiden. Det er udelukkende personer, der er tilknyttet Is Til Fest, der har adgang til disse data (dine bestillinger og hvilke adresser, du kunne have bestilt varer til).

Betingelser for e-mail:

Is Til Fest kan til enhver tid kontakte dig på e-mail i forbindelse med en ordre eller opfølgende salg, markedsføring eller andre forespørgsler.

Betingelser for klage:

Du kan selvfølgelig klage direkte til os, men en klage over en vare købt hos os kan også indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse info@istilfest.dk.

Alle betingelser hos Is Til Fest er lavet for at undgå misforståelser og sikre en god handel.

Har du spørgsmål? Haster din bestilling? Ring nu på 71 99 38 49