Isterninger til firmaer, festivaler og andet erhverv

Isterninger til restauranter, barer, kantiner, streetfoods og virksomheder

Hvad end I er en fastetableret restauration, eventspace, streetfood, pop-up koncept eller anden type virksomhed, så kigger vi gerne på en samarbejdsaftale. Faste ordre og leveringer kan være med til at gøre jeres hverdag lettere. Vi kan hurtigt og efter ønske leverer de mængder, du skulle stå og mangle. Vi leverer i termotønder á 25 kg – almindelig isterninger og knuste isterninger.

Termotønderne holderne isterningerne nedkølede, hvilket gør at de kan holde sig i minimum 24 timer og helt op til 48 timer afhængig af temperaturen omkring tønderne. Vi står gerne for levering, og det er selvfølgelig også muligt at afhente i Glostrup eller Aarhus.

Kontakt os og lad os sammen kigge på mulighederne for et fast samarbejde, der vil være en fordel for dig både når det kommer til økonomi og levering af isterninger.

Isterninger til firmafester

Is Til Fest leverer gerne alle de isterninger, du har brug for til firmafester – om det er sommerfester, julefrokoster, fredagsbarer eller evt. andre ting, hvor der er behov for isterninger. Is Til Fest er en del af Cocktail Company, så mangler du også cocktails eller barløsning til firmafesten, så har vi den rette løsning til jer.

Hvorfor vælge os?

Prisgaranti

Vi vil være billigst og garanterer derfor billig is. Finder du en billigere leverandør, matcher vi prisen -5%.

Tilfredsheds-garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Er du ikke tilfreds med produktet, får du pengene retur.

levering i hele landet

Omend du skal holde fest på Sjælland, Fyn eller i Jylland, så står vi klar med isterningerne.

bære-dygtighed

Vi tænker på miljøet, og vores is er fremstillet af 100% vedvarende energi fra vindmøller.

Fokus på Grøn Strøm og bæredygtighed

Hos Is Til Fest har vi meget fokus på strømmen, der bruges til at lave isterninger, er leveret fra Modstrøm Danmark A/S og er 100% produceret af danske vindmøller. Generelt i vores isproduktion har vi optimeret mest muligt og vi genbruger tønderne, så længe det er hygienist korrekt. 

Har du spørgsmål. så kontakt os her

Allerede bruger?
Oprette en ny konto.