Spørgsmål og Svar

For at foretage et køb hos os, skal du igennem 5 trin:

– Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven.
– Gå herefter til kassen. Indtast dine faktureringsoplysninger.
– Vælg din forsendelsesmåde eller dit afhentningssted, samt din betalingsmåde.
– Godkend vores handelsbetingelser og persondatapolitik.
– Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden, og godkend købet.

Is Til Fest garanterer minimum 1 døgns holdbarhed i termotønden, såfremt den holdes lukket. Ofte vil der gå cirka en uge, før der kun er vand tilbage i termotønden. Du kan derfor sagtens afhente dine isterninger om fredagen, hvis du først skal bruge isen om lørdagen.

Vi gør opmærksom på at vores 25 kilos termotønder kun er forbeholdt isposer af 25 kilo, og ikke passer til 10 kilos poser. – Her anbefaler vi i stedet en termokasse

Alle ordrer skal som udgangspunkt være bestilt på vores hjemmeside. Hvis du har problemer med at bestille i vores webbutik, så kan du prøve at ringe til os, så skal vi nok være behjælpelige. Du kan ringe til os på 71 99 38 49.

Vi tager desværre ikke en brugt tønde retur. Den kan med fordel bruges igen, ved en ny bestilling, hvor du dermed sparer prisen for tønden.

Du kan desværre ikke tilføje flere produkter til din ordre, når ordren allerede er lagt. Du kan med fordel lægge en ny ordre og skrive dit tidligere ordrenummer som en kommentar, så gør vi vores bedste for at producere det sammen.

Ja, du kan godt flytte din ordre. Skriv en mail til info@istilfest.dk, hvor du informere om at din ordre, med ordrenummer XXX, skal flyttes til en ny dato. Du kan ikke flytte din ordre, hvis du ønsker at gøre det samme dag som du har bestilt den til.

Nej, man kan godt bare købe en pose med isterninnger eller knust is. Posen holder ikke på kulden, og vi kan ikke garantere, at den ikke lækker, hvis du laver en bestilling uden termotønde. Derfor anbefaler vi altid, at man selv har en beholder med eller køber en termotønde af os, så dine isterninger holder sig frosne.

Ved betaling med kreditkort eller MobilePay til levering/afhentning mere end 30 dage frem i tiden, forbeholder vi os retten til at trække beløbet 21 dage efter ordren er placeret. Dette gælder som en undtagelse fra vores generelle praksis med først at trække betalingen, når varen er modtaget, og skyldes NETS’ begrænsninger, som ikke tillader reservering af beløbet i mere end 30 dage.

Ja, med mindre at vi har udsolgt. Du kan med fordel lægge en ny ordre online, så pakker vi den til du kommer. Ligeledes kan du lægge ordren online til samme dag, når du kommer.

Der er til ca. 150 drinks med 25kg isterninger.

Nogle gange står man bare og mangler is med det samme. Er du ude for dette, så er du velkommen til at ringe til os på tlf.: 71 99 38 49 – lige meget hvornår du mangler is. I disse tilfælde sender vi hurtigst muligt en chauffør afsted med is til dig. Da dette dog kræver ekstra arbejde for både vores produktion og vores chauffører tillægger vi hasteleveringer et gebyr på 500 kr. inkl. moms.

Is Til Fest har to steder i henholdsvis København og Aarhus, hvor du kan afhente dine isterninger/knust is indenfor de angivne åbningstider. Adresserne for afhentning er følgende:

København: Erhvervsvej 17, 2600 Glostrup
Aarhus: Gjellerupvej 89B, 8230 Åbyhøj

Ja, du kan have en termotønde i de fleste personbiler. Enten kan den ligge i bagagerummet eller også kan den stå på et af sæderne.

Se vores afhentningstider i bunden af siden, eller under “Spørgsmål og Svar” i toppen af siden

Ja, du kan sagtens få dine isterninger eller knust is leveret.

Ja, vi har landsdækkende levering.

Leveringspriserne afhænger af hvilken leveringsmetode du vælger og ligeledes hvilket postnummer du ønsker din ordre leveret til. Du finder din leveringspris når du tjekker din ordre ud.

Vi benytter os af Mover eller 3PL Frigo (Frysetransport).

Du kan enten få leveret din ordre som Heldagslevering (8-17), Formiddagslevering (09.00-12.00) eller Eftermiddagslevering (12.00-17.00).

Nej, du modtager ikke en besked fra os når vi leverer din ordre.

Ved levering kan is kun bestilles i termotønder. Dette er en forsikring om vores stræben efter førsteklasses kvalitet. 

Ved personlig afhentning på en af vores to lokationer, har du dog muligheden for at vælge is i en pose, under forudsætning af, at du medbringer din egen tønde, termokasse eller lignende. Vi vil med glæde fylde isen direkte i den medbragte tønde, kasse eller anden beholder.

Du kan med fordel skrive i kommentarfeltet hvor du ønsker din ordre placeret, hvis du ikke er hjemme, så skal vi på bedste vis forsøge at efterleve jeres ønske.

Alle leveringer sker til adressen i stueplan.

Hvorfor vælge os?

Prisgaranti

Vi vil være billigst og garanterer derfor billig is. Finder du en billigere leverandør, matcher vi prisen -5%.

Tilfredsheds-garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Er du ikke tilfreds med produktet, får du pengene retur.

levering i hele landet

Omend du skal holde fest på Sjælland, Fyn eller i Jylland, så står vi klar med isterningerne.

bæredygtige

Vi tænker på miljøet, og vores is er fremstillet af 100% vedvarende energi fra vindmøller.

Referencer

Allerede bruger?
Oprette en ny konto.