Åbningstider
19.05 Pinsedag: 10.00 - 14.00 (København) / 10:00 - 11:00 (Aarhus)
20.05 2. Pinsedag: 09:00 - 14:00

Levering.

Is Til Fest garanterer selvfølgelig levering af isterninger til din fest, hvor end din fest skal afholdes i Danmark. Du skal blot bestille som normalt her på siden og vælge levering i stedet for afhentning. Spar tiden og få dine isterninger leveret lige til døren.

Hvis du hellere vil afhente isterningerne, kan du gøre det på vores adresser:

København:
Erhvervsvej 17, 2600 Glostrup

Levering udenfor åbningstid.

Is Til Fest tilbyder aftenleveringer, der defineres som alle leveringer udenfor vores normale åbningstid. Dette tager vi et gebyr på 500 kr. inkl. moms for, der lægges oveni den normale leveringspris. Aftenleveringer kan ikke bestilles via vores normale webshop checkout og skal derfor arrangeres med en af vores flinke medarbejdere telefonisk på tlf.: 71 99 38 49

Afhentning.

Ønsker du at afhente dine isterninger selv, er dette naturligvis også muligt. Dette klares nemmest via vores webshop, hvor du blot bestiller den is du har brug for til det sted du ønsker at afhente den. Se vores afhentningstider nederst på denne side.

Leveringstid.

Is Til Fest tilbyder levering i tre intervaller. Enten heldagslevering, eller fra 8-12 eller fra 12-17. Hvis du skal bruge isen før det tidligst mulige bestillingsinterval er du velkommen til at give os et kald på tlf. 71 99 38 49, så finder vi en løsning til dig.
Alle leveringer sker til adressen i stueplan.
Is Til Fest garanterer, at isen altid er frisk. Hos Is Til Fest vil vi hellere køre to gange, end at levere isterninger, der ikke lever op til forventningerne.

Hastelevering.

Nogle gange står man bare og mangler is med det samme. Er du ude for dette er du velkommen til at ringe til os på tlf.: 71 99 38 49 – lige meget hvornår du mangler is. I disse tilfælde sender vi hurtigst muligt en chauffør afsted med is til dig. Da dette dog kræver ekstra arbejde for både vores produktion og vores chauffører tillægger vi hasteleveringer et gebyr på 500 kr. inkl. moms.

Hvorfor vælge os?

Prisgaranti

Vi vil være billigst og garanterer derfor billig is. Finder du en billigere leverandør, matcher vi prisen -5%.

Tilfredsheds-garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Er du ikke tilfreds med produktet, får du pengene retur.

levering i hele landet

Omend du skal holde fest på Sjælland, Fyn eller i Jylland, så står vi klar med isterningerne.

bæredygtige

Vi tænker på miljøet, og vores is er fremstillet af 100% vedvarende energi fra vindmøller.

Allerede bruger?
Oprette en ny konto.