25 kg isterninger-pakkeløsning

349,00 kr.

Is Til Fest har den perfekte pakkeløsning til dig, der planlægger en fest, hvor der naturligvis skal serveres lækre drinks.

Vores 25 kg isterninger pakkeløsning indeholder en termotønde med 25 kg isterninger og en medfølgende isske i stærk polycarbonat, så du undgår bakterier i isen og at fryse om fingrene.

Med vores isterninger kan du fremtrylle de mest velsmagende og cremede cocktails som Whiskey Sour og Espresso Martini. Når du køber isterninger til din fest, kan du være sikker på, at dine drinks forbliver kolde, så gæsterne kan nyde dem til den sidste slurk.

Vi anbefaler at vælge vores 25 kg isterninger i pakkeløsning, da termotønden er den optimale måde at holde dine isterninger intakte og kolde på i minimum 24 timer. Står de i et koldt rum, kan de endda holde i op til 48 timer! Det betyder, at du ikke behøver bekymre dig om isterninger i løbet af aftenen eller natten.

Med vores 25 kg isterninger pakkeløsning kan du lave ca. 150 drinks (forudsat at de doseres i glas af standardstørrelse samt en smule spild), så der er rigeligt til alle dine gæster.

Så tag din fest til nye højder med vores isterninger fra Is Til Fest. Bestil nu og hold en fest, som dine gæster sent vil glemme!

  • Termotønden måler: 39,5 x 39,5 x 57,5
  • Låg: 4,75cm
  • Indeholder: 25kg isterninger

 

Vi tilbyder selvfølgelig prisgaranti: Is Til Fest vil være billigst, og derfor garanterer vi billig is. Finder du en billigere leverandør, matcher vi prisen -5 %.

Tilfredshedsgaranti: Hvis du ikke er tilfreds med produktet, får du pengene retur.

Is Til Fest by Cocktail Company præsenterer 25 kg isterninger i termotønde pakkeløsning, den perfekte løsning til større begivenheder, hvor kolde og friske drinks er essentielle. Denne pakke sikrer, at dine isterninger forbliver kolde og intakte, ideel til at skabe lækre cocktails som Gin & Tonics og Mojitos.

Med 25 kg isterninger leveret i vores robuste termotønde, kan dine drinks forblive friske og kolde gennem hele arrangementet. Termotønden er designet til at holde isterningerne kolde minimum 24 timer, så du kan nyde festen uden bekymringer.

Vores 25 kg isterninger-pakkeløsning inkluderer en isske i stærk polycarbonat, der hjælper dig med at servere isterningerne på en hygiejnisk og effektiv måde, hvilket er perfekt for både små og store begivenheder. Bestil nu for at sikre, at din begivenhed bliver uforglemmelig.

  • Termotønden måler: 39,5 x 39,5 x 57,5
  • Låg: 4,75cm
  • Indeholder: 25kg isterninger

 

Vi tilbyder selvfølgelig prisgaranti: Is Til Fest vil være billigst, og derfor garanterer vi billig is. Finder du en billigere leverandør, matcher vi prisen -5 %.

Tilfredshedsgaranti: Hvis du ikke er tilfreds med produktet, får du pengene retur.
Spørgsmål og Svar

Husk også

Kunde anmeldelser

5/5

“Fungerede super godt! Fungerede super godt at have en tønde med isterninger fra Is Til Fest stående til min 30 års fødselsdag til alle vores drinks. Mængden passede perfekt. Afhentning super let og vil klart bruge dem igen til en anden anledning!”

5/5

Fantastisk oplevelse! Fantastisk oplevelse! Købte pakkeløsningen med 25kg isterninger, til min fødselsdagsfest d.30/7 og her d.4/8 er der stadig 2-3kg isterninger tilbage! Selv i denne sommervarme: Vil helt sikkert købe isterninger her igen!

Om Is Til Fest

Is til Fest er en førende leverandør af isterninger til fester, festivaler, arrangementer og private kunder. Vi tilbyder den bedste prisgaranti på isterninger samt konkurrencedygtige priser og country-wide levering til vores kunder. Vores primære mål er at levere en pålidelig og effektiv service, så vores kunder kan nyde deres begivenhed uden bekymringer.

Med over 8 års erfaring i branchen og den bedste prisgaranti, er “Is til Fest” din garanti for en erfaren og pålidelig leverandør af isterninger til din næste fest eller begivenhed. Kontakt os i dag for at opleve den bedste service, kvalitet og pris på isterninger.

Vores isterninger fremstilles med fokus på miljøvenlighed og bæredygtighed.
For at gøre det nemt og bekvemt for vores kunder tilbyder vi også selv-afhentning af isterninger i Glostrup og Aarhus.

Allerede bruger?
Oprette en ny konto.