25 kg isterninger med termotønde (Erhverv)

159,00 kr.

25 kg isterninger med termotønde er den ideelle løsning, da tønden holder isen intakt og nedkølet i minimum 36 timer.

Isterninger bruges oftest i drinks, som ikke behøver at se ud af så meget som for eksempel White russian, Vodka & Redbull eller Gin & Tonic.

Vi anbefaler at købe 25 kg isterninger med termotønde, da 25 kilo isterninger holder væsentligt længere i termotønder end i en pose. Faktisk kan det holde i op til 48 timer, hvis det står i et koldt rum.

25 kilo isterninger svarer til cirka 150 drinks, forudsat doseringer i glas af standard størrelse samt en smule spild. Husk også at bestille en isske i stærk polycarbonat, så du undgår kolde hænder og bakterier i isen.

Prisgaranti: Is Til Fest vil være billigst og garanterer derfor billig is. Finder du en billigere leverandør, matcher vi prisen -5 %.
Tilfredshedgaranti: Hvis du ikke er tilfreds med produktet, får du pengene retur.

Tønden måler:

  • Udvendig diameter 420 mm
  • Isolering 40 mm
  • Højde 625 mm
  • Indeholder 25 kg isterninger

 

Husk også

Kunde anmeldelser

5/5

“Fungerede super godt! Fungerede super godt at have en tønde med isterninger fra Is Til Fest stående til min 30 års fødselsdag til alle vores drinks. Mængden passede perfekt. Afhentning super let og vil klart bruge dem igen til en anden anledning!”

5/5

Fantastisk oplevelse! Fantastisk oplevelse! Købte pakkeløsningen med 25kg isterninger, til min fødselsdagsfest d.30/7 og her d.4/8 er der stadig 2-3kg isterninger tilbage! Selv i denne sommervarme: Vil helt sikkert købe isterninger her igen!

Om Is Til Fest

Is til Fest er en førende leverandør af isterninger til fester, festivaler, arrangementer og private kunder. Vi tilbyder den bedste prisgaranti på isterninger samt konkurrencedygtige priser og country-wide levering til vores kunder. Vores primære mål er at levere en pålidelig og effektiv service, så vores kunder kan nyde deres begivenhed uden bekymringer.

Med over 8 års erfaring i branchen og den bedste prisgaranti, er “Is til Fest” din garanti for en erfaren og pålidelig leverandør af isterninger til din næste fest eller begivenhed. Kontakt os i dag for at opleve den bedste service, kvalitet og pris på isterninger.

Vores isterninger fremstilles med fokus på miljøvenlighed og bæredygtighed.
For at gøre det nemt og bekvemt for vores kunder tilbyder vi også selv-afhentning af isterninger i Glostrup og Aarhus.

Allerede bruger?
Oprette en ny konto.