Vi har åbent nu! Vi er klar pr tlf fra kl. 9.00 på hverdage

Afhentningstider her!

Afhentning i København

Mandag - Lørdag: 09.00 - 16.00

Søndag: 10.00 - 14.00

Åbningstider på tlf:

Mandag -Torsdag: 09:00 - 20:00

Fredag - Lørdag: 09:00 - 02:00

Afhentning udenfor åbningstider kan aftales pr tlf eller mail.

Afhentning i Aarhus:

Mandag - Fredag: 09:00 - 16:00

Lørdag: 10:00 - 14:00

Bemærk: Afhentning kun mulig efter forudgående bestilling

Hastebestilling? Ring nu på 71 99 38 49 clock Svartid 24 sekunder

  • Ingen varer i kurven.
0

Isterninger København

Velkommen til Is Til Fest – den hurtigste levering af isterninger i København

Du skal holde fest i weekenden, og København skal væltes. Du har brug for is til din fest, fordi livet er for kort til lunken cola, lunkne øl og varme drinks – du har glemt at fylde tonsvis af isterningposer i fryseren, det er fredag og nu skal der altså bruges is – meget is.

Slip for besværet og få isterninger til døren

Med Is Til Fest behøver du ikke længere at tænke på, at du skal have lavet isterninger dagen før, at du skal holde fest. Vi sælger nemlig både hele isterninger, knust is og tøris (efter forespørgsel). Vi leverer direkte til døren, og Is Til Fest er billigst, fleksible og vi har prisgaranti.

Hold isterningerne kolde med en termotønde

Vælger du at hente eller få leveret dine isterninger i en termotønde, så garanterer Is Til Fest, at dine isterninger holder sig kolde i minimum 24 timer. Du kan derfor også få leveret isen dagen før festen. Der kan være cirka 25 kg is i en tønde – nok til 50-100 mennesker, afhængigt af, hvor tørstige dine gæster er, selvfølgelig.

LEVERINGSPRIS I KØBENHAVN: 185 kr. inkl. moms.  

Det haster! 

Hvis det virkelig brænder på, kan du ringe til os og høre om en hastelevering er muligt. Vi vurderer ud fra størrelsen på ordren og adressen, om det er muligt at lave en hastelevering. Hvis alt går efter planen, har du isen indenfor én time – ellers er isen gratis.

Det er KUN muligt at lave en hastelevering efter telefonisk aftale. Giv os et kald på 71 99 38 49 for at lave en aftale om hastelevering.

Tøris og champagnebowler

Is Til Fest giver dig mulighed for at bestille 10 kg tøris. Bestillingen af 10 kg tøris skal foregå efter aftale, hvorfor du skal kontakte os på telefon 71 99 38 49 for at sikre dig, at vi har tøris på lager.

Du har også mulighed for enten at købe eller leje champagnebowler, hvis du ønsker, at din fest skal have et elegant twist. 

Er du fra København, og elsker du kolde drinks til festen, Distortion, konfirmationen, brylluppet eller den runde fødselsdag?
Så hop ind på vores hjemmeside www.istilfest.dk eller giv os et kald 71 99 38 49 –  så sørger vi for at du har kølige drikkevare til din fest

København, vi glæder os til at servere is for dig!