Vi har åbent nu! Vi er klar pr tlf fra kl. 9.00 på hverdage

Afhentningstider her!

Afhentning i København

Mandag - Lørdag: 09.00 - 16.00

Søndag: 10.00 - 14.00

Åbningstider på tlf:

Mandag -Torsdag: 09:00 - 20:00

Fredag - Lørdag: 09:00 - 02:00

Afhentning udenfor åbningstider kan aftales pr tlf eller mail.

Afhentning i Aarhus:

Mandag - Fredag: 09:00 - 16:00

Lørdag: 10:00 - 14:00

Bemærk: Afhentning kun mulig efter forudgående bestilling

Hastebestilling? Ring nu på 71 99 38 49 clock Svartid 24 sekunder

  • Ingen varer i kurven.
0

Isterninger Frederiksberg

Is Til Fest sørger for, at Frederiksberg kan holde sig cool

Isterninger Frederiksberg: Synes du heller ikke, det er fedt at få varme drinks i byen eller derhjemme? Livet er for kort til lunken cola, håndlune øl og varme drinks – og hvem gider at bruge timer på at fylde isterningeposer i stride strømme, når du kan få dem leveret direkte til døren? 

Året rundt kan du afhente og få leveret fødevaregodkendte isterninger – både hele isterninger og knust is i termotønder, så dine drikkevarer holder sig kolde.

Isterninger Frederiksberg

Slip for besværet og hav en fed fest på Frederiksberg

Med Isi Til Fest behøver du ikke længere at tænke på, at du skal have lavet og frosset isterninger dagen før din fest. Vi sælger nemlig både hele isterninger og knust is i pose eller termotønder, hvor der kan være op til 25 kg is i, som svarer til cirka 1500 isterninger – nok til 50-100 mennesker, afhængigt af, hvor tørstige dine gæster er, selvfølgelig. 

Hold isterningerne kolde med en termotønde

Dine isterninger bliver leveret i en termotønde, som holder dine isterninger kolde i minimum 24 timer. Dermed kan du godt hente eller få isterningerne leveret dagen før, hvis du har travlt med planlægningen af din fest på dagen.

Is Til Fest er billigst, vi har prisgaranti, og vi leverer overalt på Frederiksberg. 

LEVERINGSPRIS I FREDERIKSBERG: 185 kr. inkl. moms. 

Skal dine isterninger leveres lige nu

Hvis det haster med at få leveret dine isterninger eller knust is, så kan Is Til Fest som oftest hastelevere til Frederiksberg. Is Til Fest garanterer, at din bestilte is er fremme inden for én time – ellers er isen gratis.

Det er dog KUN muligt at lave en hastelevering efter telefonisk aftale. Giv os et kald på 71 99 38 49 for at lave en aftale om hastelevering.

Tøris og champagnebowler

Du kan også bestille 10 kg tøris hos IsTilFest.dk. Bestillingen skal foregå efter aftale, hvorfor du skal kontakte os på telefon 71 99 38 49 for at sikre dig, at vi har tøris på lager.

NB: Tøris leveres kun i københavnsområdet.

Du har også mulighed for enten at købe eller leje champagnebowler, hvis du ønsker, at din fest skal have et elegant twist. 

Frederiksberg –  vi glæder os til at levere isterninger til jer!