Vi har åbent nu! Vi har desværre lukket nu.

Afhentningstider her!

Afhent i København:

Mandag-Lørdag 09:00 - 16:00

Afhent i Aarhus:

Mandag-lørdag 09:00 - 16:00

Telefontider:

Mandag-Lørdag: 09:00 - 17:00
Bestilling udenfor åbningstid? Ring 71 99 38 49

Hastebestilling? Ring nu på 71 99 38 49 clock Svartid 24 sekunder

  • Ingen varer i kurven.
0

Isterninger Aalborg

Velkommen til Is Til Fest – vi køler jer ned, inden i rammer gaden

Isterninger Aalborg: Synes du, det er fedt at få varme drinks i byen eller derhjemme? Nej vel?
Livet er for kort til lunken cola, håndlune øl og varme drinks – og hvem gider at bruge timer på at fylde isterningeposer i stride strømme, når du kan få dem leveret direkte til døren? 

Is Til Fest leverer nemlig is i flamingotønder lige hjem til dørtrinnet. I en flamingotønde kan der være helt op til 25 kg is i. Det svarer til cirka 1500 isterninger. Det er så mange isterninger, at I kan være mellem 50-100 mennesker til at dele en flamingotønde med is – alt efter hvor tørstige I er, selvfølgelig.

Isen holder  sig kold i minimum 24 timer i flamingotønden. Du kan altså sagtens bestille den én dag i forvejen, hvis du har travlt med planlægningen af festen. Vi sælger både almindelige isterninger og knust is. Så du behøver altså ikke selv at stå derhjemme med hammeren for at lave en ordentlig Mojito. Vi leverer også tøris efter aftale. NB: Tøris leveres kun i københavnsområdet.

LEVERINGSPRIS I AALBORG: 1200 kr. inkl. moms.

Is Til Fest er billigst, vi har prisgaranti, er hurtige og fleksible. 

Bor du i Aalborg, og elsker kolde drinks til festen, så hop ind på vores hjemmeside www.istilfest.dk eller giv os et kald 71 99 38 49 –  så sørger vi for, at du har kølige drikkevarer til din fest!

Aalborg, vi glæder os til at servere is for dig!