10 kg knust is i pose

149,00 kr.

Is Til Fest er den perfekte løsning for dig, der planlægger en fest, hvor der naturligvis skal serveres lækre drinks.

Vores 10 kg knust is i pose er ideel, når der skal fremtrylles forfriskende og lækre cocktails som Mojito og Mai Tai. Når du køber knust is til din fest, kan du være sikker på, at dine drinks forbliver kolde, så gæsterne kan nyde dem til den sidste slurk.

Vi anbefaler at bestill en termokasse, så isen kan holde sig kold og intakt i minimum 24 timer eller endda mere, hvis den står i et koldt rum. På den måde behøver du ikke bekymre dig om is til drinks i løbet af aften eller natten. Du kan med fordel bestille en isske i stærk polycarbonat oveni, så slipper du både for at få kolde fingre og bakterier i isen.

Med vores 10 kg knust is kan du lave ca. 60 drinks (forudsat at de doseres i glas af standardstørrelse samt en smule spild), så der er rigeligt til alle dine gæster.

Så tag din fest til nye højder med vores knuste is fra Is Til Fest. Bestil nu og hold en fest, som dine gæster sent vil glemme!

Vi tilbyder selvfølgelig prisgaranti: Is Til Fest vil være billigst, og derfor garanterer vi billig is. Finder du en billigere leverandør, matcher vi prisen -5 %.

Tilfredshedsgaranti: Hvis du ikke er tilfreds med produktet, får du pengene retur.

OBS: Dette produkt er kun til afhentning. Vi leverer kun is i tønder for at sikre den høje kvalitet samt for at undgå, at poserne skulle revne eller at isen smelter hurtigere.

Husk også

Kunde anmeldelser

5/5

“Fungerede super godt! Fungerede super godt at have en tønde med isterninger fra Is Til Fest stående til min 30 års fødselsdag til alle vores drinks. Mængden passede perfekt. Afhentning super let og vil klart bruge dem igen til en anden anledning!”

5/5

Fantastisk oplevelse! Fantastisk oplevelse! Købte pakkeløsningen med 25kg isterninger, til min fødselsdagsfest d.30/7 og her d.4/8 er der stadig 2-3kg isterninger tilbage! Selv i denne sommervarme: Vil helt sikkert købe isterninger her igen!

Om Is Til Fest

Is til Fest er en førende leverandør af isterninger til fester, festivaler, arrangementer og private kunder. Vi tilbyder den bedste prisgaranti på isterninger samt konkurrencedygtige priser og country-wide levering til vores kunder. Vores primære mål er at levere en pålidelig og effektiv service, så vores kunder kan nyde deres begivenhed uden bekymringer.

Med over 8 års erfaring i branchen og den bedste prisgaranti, er “Is til Fest” din garanti for en erfaren og pålidelig leverandør af isterninger til din næste fest eller begivenhed. Kontakt os i dag for at opleve den bedste service, kvalitet og pris på isterninger.

Vores isterninger fremstilles med fokus på miljøvenlighed og bæredygtighed.
For at gøre det nemt og bekvemt for vores kunder tilbyder vi også selv-afhentning af isterninger i Glostrup og Aarhus.

Allerede bruger?
Oprette en ny konto.