Hastebestilling? Ring nu på 71 99 38 49
Svartid 24 sekunder
Kom godt ind i det nye år med to fantastiske champagnecocktails.
Bobler i forbindelse med det nye års indtog er uomtvisteligt et sublimt match. Brug af mousserende vin i cocktails tilføjer et brussende og tørt smagselement som giver et festligt twist og smagsfuld oplevelse.
Istilfest.dk giver her i samarbejde med cocktaileksperterne fra Cocktailkursus.dk et bud på, hvorledes man kan kombinere den mousserende vin med cocktailens verden.
En frugtbaseret cocktail, der kombinerer friske hindbær og smagsfuld mynte med syre fra limefrugt. En sikker publikumsfavorit!
Ingredienser
Muddle mynte og hindbær i en shaker. Shake herefter alle ingredienserne (pånær champagnen) og server i et coupette glas uden isterninger eller knust is. Top med champagnen og pynt med et hindbær og et mynte topskud.
Endnu en publikumsfavorit, som er mindre frugtig. Skaber en perfekt balance mellem det sure og det søde og fungerer eminemt i kombinationen med Brut Rose.
Muddle vindruerne i en shaker. Herefter tilsættes de resterende ingredienser (pånær mousserende vin). Server herefter i afkølet champagneglas uden isterninger eller knust is. Top med Brut Rose og pynt med vindruer på tandstik.
Alle ingredienser kan købes på www.cocktailbutikken.dk, hvor du samtidig kan få professional rådgivning, hvis du har generelle spørgsmål til cocktails eller til indkøb af disse.
Du ønskes et fantastisk og festligt nytår af både IsTilFest & Cocktailbutikken.