Vi har åbent nu! Vi er klar pr tlf fra kl. 9.00 på hverdage

Afhentningstider her!

Afhentning i København

Mandag - Lørdag: 09.00 - 16.00

Søndag: 10.00 - 14.00

Åbningstider på tlf:

Mandag -Torsdag: 09:00 - 20:00

Fredag - Lørdag: 09:00 - 02:00

Afhentning udenfor åbningstider kan aftales pr tlf eller mail.

Afhentning i Aarhus:

Mandag - Fredag: 09:00 - 16:00

Lørdag: 10:00 - 14:00

Bemærk: Afhentning kun mulig efter forudgående bestilling

Hastebestilling? Ring nu på 71 99 38 49 clock Svartid 24 sekunder

  • Ingen varer i kurven.
0

Mere end is

Totalarrangement

Hos Is Til Fest tilbyder vi også andet end isterninger. Is er vores kernekompetence, men vi har forståelse for at is alene ikke er nok til at skabe den perfekte fest. Vi arbejder derfor tæt sammen med et af Københavns bedste eventbureauer, hvilket giver os mulighed for at tilbyde en lang række produkter og services af højeste kvalitet til stærke priser.

Spiritus/øl/ kolonial eller andre produkter til festen

Is Til Fest kan i samarbejde med Potio.dk sørge for, at du får nogle rigtig gode priser på spiritus og andet til din fest. Vi tilbyder favorable priser på spritius, øl, sodavand, og hvad du ellers har brug for til din fest, og vi kan desuden også tilbyde vores populære Pre-Mixes, der gør det nemt at servere lækre drinks til mange mennesker. Derudover kan du hente det hele samlet hos os, sammen med dine isterninger/knust is.

Cocktailbar

Is Til Fest kan yderligere sørge for, at du får en cocktailbar ud med professionelle bartendere. De medbringer alt, hvad der skal bruges til at lave nogle rigtig lækre cocktails og forsvinder igen bagefter uden rod og restprodukter. Se meget mere på cocktailcompany.dk

Totalarrangement

Med flere hundrede fester på CV’et, kan Is Til Fest naturligvis også tage sig af din fest. Is Til Fest kan sørge for alt fra is, selskabslokale, mad, cocktailbar, underholdning, DJ, musikanlæg, indkøb, oprydning og meget, meget mere. Kontakt os for at få et godt tilbud på netop din fest.

Er du interesseret i at høre mere? Så ring til os på 71 99 39 49 eller skriv en mail til info@istilfest.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.