Vi har åbent nu! Vi har desværre lukket nu.

Se vores lokale åbningstider her!

København:

Mandag-Torsdag: 09:00 - 16:45
Fredag-Lørdag: 09:00 - 02:00

Afhentning er muligt:

Mandag-Fredag: 10:00 – 16:00
Lørdag: 11:00 – 14:00

Aarhus:

Mandag-fredag 10:00 - 16:00
Lørdag: 10:00 - 14:00

Afhentning af muligt (ved ordre er lagt eller ved aftale):

Mandag-Fredag: 10:00 - 16:00
Lørdag: 11:00 - 14:00

Hastebestilling? Ring nu på 71 99 38 49 clock Svartid 24 sekunder

  • Ingen produkter i kurven.
0
e-mærket

Isterninger – Vi har is til din fest

Isterninger, isterninger, isterningerIs Til Fest elsker simpelthen isterninger, og vi vil gøre alt for, at du bliver ligeså glad for dem, som vi er.

Leder du efter vores butik med priser på isterninger? Så klik på den grønne knap!

Isterninger er en af de vigtigste ingredienser til din fest. Du kan fylde isterningerne i en stor balje for at nedkøle øl og sodavand, og bruge dem i dine drinks, fordi kolde drinks smager bedst. Du kan også bruge isterningerne som dekoration eller til at holde madvarer kolde, hvis der ikke er mere plads i køleskabet. Se for eksempel vores kæmpe champagnebowle, som mange af vores store kunder bruger.

  køb isterninger til fest

 

Vi anbefaler

Det er individuelt, hvad vores kunder ønsker at bruge vores isprodukter til.
Vi anbefaler knust is til cocktails og almindelige isterninger til drinks.

Skal du køle dåser, flasker eller andet i en stor balje, får du den hurtigste nedkøling med knust is. Hvis du vælger at købe knust is, skal du være opmærksom på, at det smelter hurtigere, fordi overfladen er større. Derfor kan almindelige isterninger være gode til en langsommere, men mere holdbar nedkøling.

Hvor meget is skal du så bruge? Vi anbefaler cirka 1kg hel is/0,5 kg knust is per person, hvis det er til brug i drinks til en fest. Hvis det er til at have i en balje til nedkøling af drikkevarer, skal du bruge cirka 2 kilo is per person. Hvis du er i tvivl om, hvor meget is du skal bruge, er du altid meget velkommen til at kontakte os eller bruge beregneren på vores forside.

Du kan finde alle vores produkter her i butikken.

Professionel håndtering

Vores is produceres i et professionelt miljø, hvor sikkerhed og sundhed er i højsædet. Vores medarbejdere vil aldrig komme i berøring med isen uden handsker, og isen leveres derfor fuldstændig ren og klar til brug. Is Til Fest producerer alt is i Hoshizaki ismaskiner, der er det mest anerkendte mærke til produktion af isterninger. Vores is leveres i fødevaregodkendte poser, men vi anbefaler dog, at du vælger at bestille en termotønde til isterningerne. Termotønden gør at isterningerne vil holde sig kolde i minimum 24 timer.

Isterninger