Vi har åbent nu! Vi er klar pr tlf fra kl. 9.00 på hverdage

Afhentningstider her!

Afhentning i København

Mandag - Lørdag: 09.00 - 16.00

Søndag: 10.00 - 14.00

Åbningstider på tlf:

Mandag -Torsdag: 09:00 - 20:00

Fredag - Lørdag: 09:00 - 02:00

Afhentning udenfor åbningstider kan aftales pr tlf eller mail.

Afhentning i Aarhus:

Mandag - Fredag: 09:00 - 16:00

Lørdag: 10:00 - 14:00

Bemærk: Afhentning kun mulig efter forudgående bestilling

Hastebestilling? Ring nu på 71 99 38 49 clock Svartid 24 sekunder

  • Ingen varer i kurven.
0

Isterninger til studenterfesten

Husk isen til studentergildet!

Gør studentergildet til en succes!

Hatten er på hovedet og studenterkørselen ligger lige om hjørnet. Sommeren er kommet til Danmark og det betyder at gaderne snart fyldes med glade studenter iført den klassiske studenterhat.

Og med den nye hue følger selvfølgelig også et brag af en fest! Der skal slås telt op i haven, der skal lægges øl på køl og der skal skrues op for musikken. Men hvordan sikrer du dig den perfekte studenterfest? Du sørger for at der er nok is til festen!

Selvom vi hos IsTilFest mener at det eneste der skal til en god fest blot er isterninger, så har du selvfølgelig også brug for andet for at sikre dig en god studenterfest.

Drikkevarer

Hvis ikke du gør ligesom mange danskere og tager et smut over grænsen for at hente billige drikkevarer, så kan vi i stedet hjælpe dig med alt hvad du kunne ønske dig til festen. Vores søsterselskab Potio.dk kan nemlig sørge for både fadølsanlæg, pre-mixed cocktails, shots og meget andet. Vi kan hjælpe med alt lige fra glas til shush-ice, så tøv ikke med at tage et kig på potio.dk og få hjælp til festen.

Isterninger

Ingen fest uden is! Vi sørger for klassiske isterninger, knust is eller tøris, hvis det er det du har lyst til. Med 10 kg is, isspand og en is-ske har du is nok til de første mange cocktails. Isen kan sagtens holde sig et døgn eller to i spanden, så kom gerne forbi og hent dit is dagen før. På forsiden kan du bestille al den is du har bug for, så længe du har en ide om hvor mange gæster du får til festen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *