Vi har åbent nu! Vi er klar pr tlf fra kl. 9.00 på hverdage

Afhentningstider her!

Afhentning i København

Mandag - Lørdag: 09.00 - 16.00

Søndag: 10.00 - 14.00

Åbningstider på tlf:

Mandag -Torsdag: 09:00 - 20:00

Fredag - Lørdag: 09:00 - 02:00

Afhentning udenfor åbningstider kan aftales pr tlf eller mail.

Afhentning i Aarhus:

Mandag - Fredag: 09:00 - 16:00

Lørdag: 10:00 - 14:00

Bemærk: Afhentning kun mulig efter forudgående bestilling

Hastebestilling? Ring nu på 71 99 38 49 clock Svartid 24 sekunder

  • Ingen varer i kurven.
0

Isterninger hjælper på migræne

Døjer du med migræne?

Så er der gode nyheder: isterninger kan afhjælpe smerterne.

Gode råd er dyre, men husmoderråd er ofte gratis. I en stresset hverdag er hovedpine og migræne ikke et ukendt fænomen. Oftest hjælper en panodil og et iskoldt glas vand på hovedpinen, men migræne kan være værre at slippe af med. Selvom det muligvis ikke kan erstatte lægeudstedte receptmidler, så kan disse husmoderråd muligvis afhjælpe smerterne:

Kold kompression

En kold kompression på panden kan afhjælpe hovedpinen, da kulde kan være med til at indsnævre blodkarrene, og når de mindskes stopper de med at presse på nerverne. Tag nogle isterninger og læg dem i en vaskeklud eller et viskestykke og pres det mod panden. Nogle gange kan hovedsmerter opstå i nerver bag i hovedet, og i disse tilfælde kan du med fordel flytte kompressionen til musklerne i nakken.

Hænder i isvand

Som et alternativ til den kolde kompression kan du fylde et kar med isterninger og vand, og nedsænke dine hænder i vandet i så lang tid som muligt. Mens hænderne er under vand skal du sørge for at åbne og lukke dine hænder flere gange. På den måde får du afkølet flere blodkar og mindsker presset under blodstrømningen.

Varmt vand

Hos Is Til Fest er vi mest fascineret af is og koldt vand, men en anden smertestillende løsning kan også være at lave et varmt fodbad, der øger blodtilstrømningen til fødderne og derved fjerner presset fra blodkarrene i hovedet. Hvis den er helt gal kan du evt. tilføje lidt sennepspulver til vandet.

Flere husmoderråd

Hvis du vil have flere husmoderråd mod hovedpine og migræne kan du læse mere om dem på dette link til Reader’s Digest Best Health.

Hvis du mangler isterninger eller knust is, om det så er til festen eller hovedpinen, så kan du bestille din is her!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *