Vi har åbent nu! Vi har desværre lukket nu.

Afhentningstider her!

Afhent i København:

Mandag-Lørdag 09:00 - 16:00

Afhent i Aarhus:

Mandag-fredag 09:00 - 16:00
Lørdag: 10:00 - 14:00


Telefontider:

Mandag-Lørdag: 09:00 - 17:00
Bestilling udenfor åbningstid? Ring 71 99 38 49

Hastebestilling? Ring nu på 71 99 38 49 clock Svartid 24 sekunder

  • Ingen varer i kurven.
0

Isskulpturer

Isskulpturer til events og fester

Skal du holde en ekstraordinær og spektakulær fest? Nu har du muligheden for at sætte prikken over i’et med en flot specialdesignet isskulptur fra Is Til Fest. Du kan få lavet en eller flere isskulpturer hos Is Til Fest, og vi samarbejder med Danmarks bedste isskulptører for at sikre den bedste service.

En isskulptur giver et flot præg til alle fester, og hvis du er igang med at planlægge et bryllup, en firmafest eller et andet stort event, så får du uden tvivl imponerede blikke når gæsterne ser en isblok med firmalogo, initialer eller en velkomsthilsen. Samtidigt kan isskulpturen også bruges til at holde drikkevarer eller sætte ekstra fokus på et særligt produkt. 

Suppler evt. de flotte isskulpturer med tøris, og skab en unik atmosfære ved at få en mystisk røg omkring isskulpturen.

Is Til Fest kan udover isterninger, knust is og tøris også sørge for flotte isskulpturer til jeres næste arrangement. Vi samarbejder med nogle af de bedste isskulptører i Danmark og efterkommer gerne de ønsker I måtte have til en specialdesignet isskulptur.

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi jer hurtigst muligt for at afklare jeres ønsker til en skræddersyet isskulptur.

Vi ser frem til at høre fra jer!