Om mandagen fik isprinsen sin kammersjuk til at oprette ham en hjemmeside. IsTilFest.dk var nu virkelighed. Isprinsen blev ramt af endnu en udfordring: Hvor skulle alle isterningerne dog komme fra? Han havde solgt skindet, før bjørnen var skudt. Isprinsen brugte sine få guldmønter til at købe nogle kummefrysere, og han lavede en aftale med en lokal bar om, at han isterningerne kunne hente der. Nytårsaften kom der 15 af byens folk og hentede is. Isprinsen var overrasket over interessen. Folk ville gerne isterningerne hans købe.
De næste 3 måneder var interessen for det krystalliserede vand lille. Isprinsen begyndte at tvivle på, om folket slet ikke hans isterninger ville have. ”Det er jo trods alt bare vand,” tænkte isprinsen for sig selv. Men så fik han et vigtigt opkald. Et opkald fra Henrik Pedersen, ejeren af den formidable Restaurant Babette. Han skulle holde 100-års jubilæum for Haldor Topsøe, som var død et par dage forinden. Henrik Pedersen ringede med kort varsel. Isprinsen skulle ham bringe 1500 iskolde isterninger om to dage. Isprinsen havde sagt ja til sit livs udfordring. Ingen isterningemaskiner ejede han, men han skulle levere is i mængder så store som en lille lastbil. Isprinsen og Kammersjukken skaffede is fra 20 forskellige natklubber, men de kunne først hente isen torsdag nat. Den måtte jo ikke smelte. To dage uden søvn gik. Isprinsen fik leveret alt isen, og for de iskolde isterninger var restaurantejeren glad og lykkelig.
Sidenhen har isprinsen fået stor succes, og folket køber isterninger i flæng i København og resten af Kongeriget Danmark. Nu er turen så kommet til Århus, hvor isterningerne skal århusianerne nedkøle. Københavnerne og århusianerne kan nu leve lykkeligt til deres dages ende.. <3