Vi har åbent nu! Vi er klar pr tlf fra kl. 9.00 på hverdage

Afhentningstider her!

Afhentning i København

Mandag - Lørdag: 09.00 - 16.00

Søndag: 10.00 - 14.00

Åbningstider på tlf:

Mandag -Torsdag: 09:00 - 20:00

Fredag - Lørdag: 09:00 - 02:00

Afhentning udenfor åbningstider kan aftales pr tlf eller mail.

Afhentning i Aarhus:

Mandag - Fredag: 09:00 - 16:00

Lørdag: 10:00 - 14:00

Bemærk: Afhentning kun mulig efter forudgående bestilling

Hastebestilling? Ring nu på 71 99 38 49 clock Svartid 24 sekunder

  • Ingen varer i kurven.
0

Isprinsen og de iskolde isterninger

Isprinsen og de iskolde isterninger - historien om Is Til Fests opståen

Der var engang en smuk, ung isprins, som holdt mange store fester for en masse fine folk i det pompøse København. En lørdag aften ramte et stort problem ham. Festen for de fine mennesker var ved at løbe tør for isterninger. En ren og skær katastrofe, for ingen gider at drikke lunkne cocktails og varme colaer. Isprinsen gjorde det, som enhver prins ville gøre – han festen forsøgte at redde. Han ringede og ringede og ringede, men ingen kunne ham levere is. Men pludselig var isprinsen heldig, og en ishelt kom ham til undsætning – men til en alt for dyr pris og med en alt for lang leveringstid. Her fik isprinsen en idé – den bedste, han længe havde fået, hvis man ham selv spurgte. Han skulle da lave isterninger. Isterninger, som folket kunne få fat i hurtigt og til en god pris, også når de løb tør fredag og lørdag nat.

Om mandagen fik isprinsen sin kammersjuk til at oprette ham en hjemmeside. IsTilFest.dk var nu virkelighed. Isprinsen blev ramt af endnu en udfordring: Hvor skulle alle isterningerne dog komme fra? Han havde solgt skindet, før bjørnen var skudt. Isprinsen brugte sine få guldmønter til at købe nogle kummefrysere, og han lavede en aftale med en lokal bar om, at han isterningerne kunne hente der. Nytårsaften kom der 15 af byens folk og hentede is. Isprinsen var overrasket over interessen. Folk ville gerne isterningerne hans købe.

De næste 3 måneder var interessen for det krystalliserede vand lille. Isprinsen begyndte at tvivle på, om folket slet ikke hans isterninger ville have. ”Det er jo trods alt bare vand,” tænkte isprinsen for sig selv. Men så fik han et vigtigt opkald. Et opkald fra Henrik Pedersen, ejeren af den formidable Restaurant Babette. Han skulle holde 100-års jubilæum for Haldor Topsøe, som var død et par dage forinden. Henrik Pedersen ringede med kort varsel. Isprinsen skulle ham bringe 1500 iskolde isterninger om to dage. Isprinsen havde sagt ja til sit livs udfordring. Ingen isterningemaskiner ejede han, men han skulle levere is i mængder så store som en lille lastbil. Isprinsen og Kammersjukken skaffede is fra 20 forskellige natklubber, men de kunne først hente isen torsdag nat. Den måtte jo ikke smelte. To dage uden søvn gik. Isprinsen fik leveret alt isen, og for de iskolde isterninger var restaurantejeren glad og lykkelig.
Sidenhen har isprinsen fået stor succes, og folket køber isterninger i flæng i København og resten af Kongeriget Danmark. Nu er turen så kommet til Århus, hvor isterningerne skal århusianerne nedkøle. Københavnerne og århusianerne kan nu leve lykkeligt til deres dages ende.. <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *