Vi har åbent nu! Vi er klar pr tlf fra kl. 9.00 på hverdage

Afhentningstider her!

Afhentning i København

Mandag - Lørdag: 09.00 - 16.00

Søndag: 10.00 - 14.00

Åbningstider på tlf:

Mandag -Torsdag: 09:00 - 20:00

Fredag - Lørdag: 09:00 - 02:00

Afhentning udenfor åbningstider kan aftales pr tlf eller mail.

Afhentning i Aarhus:

Mandag - Fredag: 09:00 - 16:00

Lørdag: 10:00 - 14:00

Bemærk: Afhentning kun mulig efter forudgående bestilling

Hastebestilling? Ring nu på 71 99 38 49 clock Svartid 24 sekunder

  • Ingen varer i kurven.
0

Isterninger til konfirmationsfesten

 

Kølig konfirmation

Foråret er på vej, og snart skal danske konfirmander over hele landet samles i kirker og derefter til store fester. Familier og venner er samlet til stor middag med fællessange, pinlige historier og masser af ”skåle”. Men hvad med drikkelsen?

Serverer du lunken hvidvin, håndvarme øl og kedelige sjusser? Eller sørger du for at have is nok til at holde festen ”cool”?

Opskriften på en god konfirmation

Konfirmationsfesten er for konfirmanden en vigtig dag. Tøjet er fundet, talen er skrevet, og det er ofte den første store fest med fokus på konfirmanden selv. Så hvad skal der til, for at festen bliver en succes? Catering udefra er ofte en god ide – så kan forældrene slappe lidt af, velvidende at der er styr på maden. Baren kan sættes op efter forskellige budgetløsninger som tag-selv-bar, sjusbar eller den lækre udgave med en bartender udefra som fx fra cocktailcatering.dk. Men lige meget hvilken løsning I vælger, er isterninger en nødvendighed. Knust is og isterninger er med til at sørge for, at de drinks, der bliver serveret, ikke bliver hurtigt lunkne. Og desuden er der altså stor æstetisk forskel, på hvordan en cocktail tager sig ud med og uden isterninger i glasset.

Læs mere her: Isterninger til konfirmation.

Isterninger gør forskellen

Med Is Til Fest kan du få isterninger og knust is nok, til at onkel Jørgens tiende bajer er iskold, og faster Grethes filur bliver serveret med stil. Vi leverer istønder fyldt med knust is og isterninger, så du har nok til at holde festen kørende hele dagen og natten. Og hvis der skal være ekstra gang i festen, kan vi også levere tør-is, der kan sætte prikken over i’et på baren.

Hvis du desuden går og mangler drikkevarer til en god pris, kan vi anbefale dig at tage et nærmere kig på Potio.dk. Her finder du både fadølsanlæg, shots alle kan lide, pre-mix cocktailblandinger og meget andet.

Har du endnu ikke styr på DJ’en eller musikanlægget til festen anbefaler vi at tage kontakt til LejDJ.dk. Her sidder der venlige folk klar til at finde den perfekte løsning til lige netop jeres fest!

Bestil i dag og spar

Vi leverer i hele Danmark, på det tidspunkt der passer dig bedst. Alternativt er du velkommen til at komme forbi vores afdelinger i København og Århus og hente isen selv.

Bestil i dag og få 10 % trukket fra hele din bestilling, ved brug af gavekoden “SPAR10%”.


Bestil is til konfirmationen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *