Vi har åbent nu! Vi er klar pr tlf fra kl. 9.00 på hverdage

Afhentningstider her!

Afhentning i København

Mandag - Lørdag: 09.00 - 16.00

Søndag: 10.00 - 14.00

Åbningstider på tlf:

Mandag -Torsdag: 09:00 - 20:00

Fredag - Lørdag: 09:00 - 02:00

Afhentning udenfor åbningstider kan aftales pr tlf eller mail.

Afhentning i Aarhus:

Mandag - Fredag: 09:00 - 16:00

Lørdag: 10:00 - 14:00

Bemærk: Afhentning kun mulig efter forudgående bestilling

Hastebestilling? Ring nu på 71 99 38 49 clock Svartid 24 sekunder

  • Ingen varer i kurven.
0

Is Til Fest til Nytårsfesten!

Is til nytårsfesten!

Meget kan man glemme og meget kan gå galt, når man skal gøre klar til nytårsfesten og man stadig er en smule ør i hovedet oven på al juleræset – men glem ikke isterningerne!

Isterningerne holder din champagne nydeligt fremstillet på køl, sørger for kølige drinks til dine gæster, og hvis du serverer østers på et fad belagt med knust is – er du sikret mange imponerede blikke over din coolness.

Is Til Fest leverer selvfølgelig jeres isterninger til jeres nytårsfest i år. Vi leverer både isterninger og knust is lige til døren – de leveres i en termotønde og kan holde sig i minimum 24 timer – og de kan holde sig meget længere i dette vejr, hvis tønderne opbevares udendørs.

Nytårsaftensdag åbner vi allerede kl. 8 om morgenen og holder åbent helt indtil kl. 16, så kan I nå at få is til jeres nytårsfest!

Bestil dine isterninger til nytårsfesten her: https://istilfest.dk/butik/

Nytårscocktails

Er nytårscocktailen allerede bestemt? Hvis ikke, giver vi dig her 2 anbefalinger til super lækre nytårscocktails, som du er garanteret alle vil kunne lide. 

Cucumber Collins

En frisk, let og lækker cocktail som passer perfekt som pre-dinner cocktail, men er også rigtig god at servere til maden. 

Du skal bruge: 4 cl Gin, 2 cl friskpresset citronsaft, 2 cl sukkersirup (1:1 vand, sukker), Ginger Beer samt agurkestrimler.

I et glas tilføjer du først de to agurkestrimler – de skal give smag til cocktailen! Derefter tilføjer du Gin, citronsaft og sukkersirup. Fyld herefter så mange gode Is Til Fest isterninger i glasset som muligt og top med en smule Ginger Beer. Voila! 

Espresso Martini

Cocktailen blev opfundet i 1984, da en britisk topmodel kom ind i baren og bedte bartenderen om en cocktail som ifølge hende kunne “Wake me up, and then F*** me up!”. 

Du skal bruge: 3 cl Vodka, 3 cl Kahlua, 1 cl sukkersirup samt et godt shot friskbrygget espresso.

Alle ingredienser shakes sammen med så mange isterninger som muligt. Strain over i et nedkølet martini glas. Pynt med hele kaffebønner og servér den til en du elsker, eller nyd den selv. 

 

Til sidst vil vi blot ønske alle en rigtig god og festlig nytårsaften!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *