Vi har åbent nu! Vi er klar pr tlf fra kl. 9.00 på hverdage

Afhentningstider her!

Afhentning i København

Mandag - Lørdag: 09.00 - 16.00

Søndag: 10.00 - 14.00

Åbningstider på tlf:

Mandag -Torsdag: 09:00 - 20:00

Fredag - Lørdag: 09:00 - 02:00

Afhentning udenfor åbningstider kan aftales pr tlf eller mail.

Afhentning i Aarhus:

Mandag - Fredag: 09:00 - 16:00

Lørdag: 10:00 - 14:00

Bemærk: Afhentning kun mulig efter forudgående bestilling

Hastebestilling? Ring nu på 71 99 38 49 clock Svartid 24 sekunder

  • Ingen varer i kurven.
0

Is Til Fest i samarbejde med
Ronald McDonald BørneFond

Isterninger støtter sygdomsramte familier

Vi støtter nu Ronald McDonald BørneFond i at hjælpe børn med alvorlig sygdom og deres familier, til en lidt nemmere hverdag i en særlig svær tid.

Lidt nemmere hverdag til over 2000 familier

Ronald McDonald BørneFond åbnede i 2002 Ronald McDonald Hus og har siden givet mere end 2028 familier et midlertidigt hjem, mens deres barn var indlagt på Rigshospitalet.

En alvorlig sygdom hos et barn rammer hele familien, og gør hverdagen turbulent. Ronald McDonald Hus er ”et hjem uden for hjemmet” og giver familier mulighed for at fastholde dagligdagen ved siden af sygdom og hospitals besøg. I 2017 boede der næsten 200 familier i huset. Nu bidrager Is Til Fest til dette formål med donationer og en opfordring til alle vores kunder om at hjælpe til.

Vi er i Ronald McDonald BørneFond rigtig glade for støtten fra Is Til fest, udtaler fundraiser og eventmager Lene Høffner, som hér sammen med Martin Wiuff fra Is Til Fest, ’forsegler’ aftalen som skal være med til, at hjælpe endnu flere børn med alvorlig sygdom og deres familier.

40% af isprisen går ubeskåret til Ronald McDonald BørneFond

Samarbejdet mellem Ronald McDonald BørneFond og Is til Fest indebærer at man kan købe isterninger hos Is Til Fest med en flyer med en donationskode udleveret hos et udvalg af McDonald’s restauranter i København og Aarhus. 40% af isprisen vil blive doneret til Ronald McDonald BørneFond med mulighed for at tilføje egen donation. Ønsker man at købe isen online kan man også bruge donationskoden online til at støtte formålet med.

Is Til Fest sætter en ære i at have tilfredse kunder og at kunne gøre en forskel. Derfor ønsker vi netop at støtte denne gode sag.

Projekter, der gør en forskel

Ronald McDonald BørneFond og – Hus modtager ikke offentlig støtte og er derfor helt afhængig af frivilligt arrangementer der støtter fonden og huset.

Ronald McDonald BørneFond er drevet af små som store projekter og tiltag og hver en donation hjælper. Is Til Fest har i første omgang doneret 25.000 kr. til fonden og donerer derudover løbende de 40%, der samles ind fra decideret issalg for at hjælpe Ronald McDonald BørneFond med at lette hverdagen hos de mange familier som bor midlertidigt i Ronald McDonald Hus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *