Vi har åbent nu! Vi er klar pr tlf fra kl. 9.00 på hverdage

Afhentningstider her!

Afhentning i København

Mandag - Lørdag: 09.00 - 16.00

Søndag: 10.00 - 14.00

Åbningstider på tlf:

Mandag -Torsdag: 09:00 - 20:00

Fredag - Lørdag: 09:00 - 02:00

Afhentning udenfor åbningstider kan aftales pr tlf eller mail.

Afhentning i Aarhus:

Mandag - Fredag: 09:00 - 16:00

Lørdag: 10:00 - 14:00

Bemærk: Afhentning kun mulig efter forudgående bestilling

Hastebestilling? Ring nu på 71 99 38 49 clock Svartid 24 sekunder

  • Ingen varer i kurven.
0

Hvor lang tid kan is holde sig?

Vi har hos Is Til Fest undret os over, hvor længe is, der står fremme, egentlig kan holde sig. Is der står fremme er selvfølgelig et vidt begreb, men vi påtog os den udfordring at undersøge og dokumentere processen.

Vores videnskabelige tilgang inkluderede at stille et glas fyldt med isterninger frem i vores nydelige frokostlokale, for derefter at se hvor længe det egentlig kunne holde og selvfølgelig filme hele akten.

Isen smelter efter 2 timer!

I videoen kan man for det første se vores skønne kollegaer rende rundt i et højt tempo, men man kan også se, at et glas med is smelter på blot 2 timer. Dette er jo ikke så fedt, hvis man f.eks. ønsker at holde en fest, hvor gæsterne skal bydes på noget is, og dette allerede er smeltet efter at have stået fremme efter kun et par timer.

Det kan være ret upraktisk hele tiden at skulle hente is fra ens i forvejen fyldte fryser for at hente is, når man sidder og hygger sig til en fest.

Hvad kan der gøres?

Heldigvis har vi hos Is Til Fest en løsning på is, der smelter for hurtigt. Løsningen er ganske simpelt at opbevare ens is i termotønder.

Termotønderne hjælper med at holde temperaturen nede og dermed at holde isen frossen. Desuden behøver man som vært ikke løbe rundt efter is, men man kan derimod blot stille isen, hvor det er mest praktisk fx tæt på baren.

Ved hjælpe af en termotønde kan dine isterninger holde sig kolde i minimum 24 timer og ofte op til 2-3 døgn. Desuden er det meget lettere at håndtere isterninger i en tønde, når man skal bruge lidt store mængder. Læs evt. mere om vores tønder her.

Så næste gang du skal bruge is til din fest, så bestil is fra Is Til Fest og slip for besværet.


Køb is til din fest her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *