Vi har åbent nu! Vi har desværre lukket nu.

Se vores lokale åbningstider her!

København:

Mandag-Torsdag: 09:00 - 16:00
Fredag-Lørdag: 09:00 - 02:00

Afhentning er muligt:

Mandag-Fredag: 10.00 – 16.00
Lørdag: 11.00 – 14.00

Aarhus:

Mandag-Torsdag: 09:00 - 16:00
Fredag-Lørdag: 09:00 - 20:00

Afhentning er muligt:

Mandag-Fredag: 10.00 – 16.00
Lørdag: 11.00 – 14.00

Hastebestilling? Ring nu på 71 99 38 49 clock Svartid 24 sekunder

  • Ingen produkter i kurven.
DKK

Ikke første og ej heller sidste gang!!!

Jeg elsker simpelthen konceptet og det var en succes som altid! Tak!

Gyde Carstensen - Brand Manager - Novo Nordisk

Super let og alt var i orden.

Det var let at bestille, vi fik god anbefaling på mængden og alt var klart ved afhentning.

Pernille Dahl - Sales Manager - Føtex

God is og super levering trods trafikkaos

Selv om vi lå på ruten for Copenhagen Pride, og der var kø i hele byen, nåede isen frem. Vi blev opdateret løbende og fik en ekstra tønde is som undkyldning for en meget beskeden forsinkelse - super service!

Rasmus

Perfekt is til events og fester

Uanset om du afhenter eller får leveret isen er servicen i top og løber man tør kan man altid ringe efter mere.Kan klart anbefales som leverandør af "meget koldt vand i terninger" til enhver lejlighed.

Claus Petterson - Partner - Lets Tend ApS

Hurtigt, rent og effektivt

Istilfest.dk leverede ti tønder is til vores bar da vores ismaskine gik i stykker. De kom til tiden, isen var ren og chaufføren var serviceminded. Jeg vil klart anbefale is-til-fest til alle om du så er privat eller erhvervskunde

Timo Mikkelsen - Sekretær - Dansk Bartender Laug

Nemt, hurtigt og billigt

Jeg har været meget glad for at bruge Is til fest, det er nemt at bestille og der leveres hurtigt, jeg har endda skulle bruge mere is midt under et arrangement, det var ikke noget problem for is til fest at klare, så de leverede yderlig is i løbet af en time. Rigtig god service og søde medarbejder.

Helle Aslak - Brand Manager - Interbrands Danmark ApS

Fornem service fra Casper!

Vi har efterhånden brugt istilfest en del gange og hver gang har både kvaliteten og servicen været iorden! Kæmpe HIGH-FIVE til Casper der hjalp med at bære isen ud i bilen ;)

Jacob Juul - Activation Manager - Carlsberg

Den bedste is til din fest

Hos Is Til Fest lægger vi vægt på, at du er tilfreds og får det forventede produkt. Vi sætter kvalitet og hygiejne i højsædet, derfor producerer vi vores  isprodukter i et professionelt miljø, så du får det bedste produkt.

Med årelang erfaring fra eventbranchen ved vi, hvor vigtigt det er at have kolde drikkevarer, samt mulighederne for at benytte isterninger/knust is dekorativt. Isterninger kan – udover hovedmålet med at køle dine drinks – fungere som et elegant touch, hvis dine drinks skal dekoreres. Se fx. vores kæmpe champagnebowle her.

Is Til Fest har adresse i København og Aarhus, hvor du kan købe isterninger og vælge at afhente disse indenfor åbningstiden. Du kan også vælge at få dine isterninger leveret, når det passer dig bedst. På den måde har du bedre tid til at forberede resten af festen.

Hvis du skulle have nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os – vi ser frem til at servicere dig og din fest!

Is Til Fest i samarbejde med: www.cocktailkursus.dk

 

Kølig tilfredshed eller pengene tilbage!
Hos Is Til Fest arbejder vi kun med tilfredse kunder. Vi gør en ære ud af at have nul utilfredse kunder, og derfor refunderer vi alle dine penge, hvis du ikke er 100% tilfreds.

Levering inden 60 minutter eller gratis is!
Hos Is Til Fest har vi forståelse for, at bestillinger kan haste. Det er derfor, at vi – som de eneste i landet – kan garantere 60 minutters leveringstid på din ordre. Kommer vi for sent, er hele ordren gratis.

Vi vil være billigst!
Is Til Fest vil være den billigste leverandør af isterninger i landet. Finder du isterningerne billigere hos en anden fødevaregodkendt virksomhed, matcher vi prisen -5 %.

Har du spørgsmål? Haster din bestilling? Ring nu på 71 99 38 49