Vi har åbent nu! Vi har desværre lukket nu.

Se vores lokale åbningstider her!

København:

Mandag-Torsdag: 09:00 - 16:45
Fredag-Lørdag: 09:00 - 02:00

Afhentning er muligt:

Mandag-Fredag: 10:00 – 16:00
Lørdag: 11:00 – 14:00

Aarhus:

Mandag-fredag 10:00 - 16:00
Lørdag: 10:00 - 14:00

Afhentning af muligt (ved ordre er lagt eller ved aftale):

Mandag-Fredag: 10:00 - 16:00
Lørdag: 11:00 - 14:00

Hastebestilling? Ring nu på 71 99 38 49 clock Svartid 24 sekunder

  • Ingen produkter i kurven.
0
e-mærket

Cookies- og Privatlivspolitik

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, kontakter os gennem vores kontaktformularer eller via øvrig brug af services som fx køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). 

Betingelser for personoplysninger:

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos og derved selv indtaster de informationer, som vi har brug for i forbindelse med køb af vores varer: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, postnummer og herudover også betalingsoplysninger.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

IsTilFest ApS er ejet af FridayGroup ApS og samarbejder med bl.a. CocktailCompany ApS, Podio ApS og Knabro 5 ApS. Hvis du ønsker services fra de andre firmaer vil dine oplysninger vil blive videregivet til de tilsvarende virksomheder, som leverer de services du ønsker.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Den dataansvarlige på istilfest.dk er Is til Fest ApS 

Betingelser for log og cookies:

Logstatistik bruges på IsTilFest.dk. Vi bruger Google Analytics til at indsamle information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har haft, hvor de kommer fra, hvilken del af hjemmesiden de benytter og meget andet.
Statistikken anvendes til bl.a. at optimere hjemmesiden, dens funktionaliteter og øge brugervenligheden.
Is Til Fest benytter Google Adwords Conversion til at se, hvor høj en værdi vores betalte reklamer har for os.
Cookies kan blive anvendt, når du besøger IsTilFest.dk.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@istilfest.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

IsTilFest ApS
Dortheavej 65
2400 København NV
Telefon: 71 99 38 49
Email: info@istilfest.dk