Vi har åbent nu! Vi er klar pr tlf fra kl. 9.00 på hverdage

Afhentningstider her!

Afhentning i København

Mandag - Lørdag: 09.00 - 16.00

Søndag: 10.00 - 14.00

Åbningstider på tlf:

Mandag -Torsdag: 09:00 - 20:00

Fredag - Lørdag: 09:00 - 02:00

Afhentning udenfor åbningstider kan aftales pr tlf eller mail.

Afhentning i Aarhus:

Mandag - Fredag: 09:00 - 16:00

Lørdag: 10:00 - 14:00

Bemærk: Afhentning kun mulig efter forudgående bestilling

Hastebestilling? Ring nu på 71 99 38 49 clock Svartid 24 sekunder

  • Ingen varer i kurven.
0

9 kg tøris

9kg tøris. Til den elegante fest, hvor der skal være fede røgeffekter.


435 DKK inkl. moms

This will also add the following products to your cart:

  • Termoboks til tøris

9kg Tøris

9 kg tøris

NB: Tøris er en bestillingsvare og skal bestilles minimum 2 dage før, du enten henter det eller får leveret det. 

Det er muligt at hente og få leveret tøris i København og Århus-området. Ved bestilling fra andre byer anbefaler vi, at du ringer på 71 99 38 49, så finder vi en løsning.

Is Til Fests 9 kilo tøris i pilleform er for dig, som ønsker en sjov og anderledes oplevelse til din fest. Med tøris kan du lave fede røgeffekter, der gør din fest til en aften, som dine gæster sent vil glemme.

Røgeffekterne fra tørisen er lugtfrie og ikke skadelige, så længe du følger vores anbefalinger for brug af tøris. Læs vejledningen nedenfor og sørg for at sætte dig grundigt ind i, hvilke risici der måtte være.

Is Til Fests 9 kilo tøris kommer i pilleform med en tykkelse på 3 millimeter.

Tøris leveres i en termotønde til opbevaring af isen, da tøris fordamper hurtigt og kun holder cirka 2-3 dage i en uåbnet termotønde. Du kan med fordel bestille en isske oveni, så du undgår frostskader, når du skal håndtere isen.

Sådan laver du røgeffekter

Det er simpelt og ligetil at lave fede røgeffekter, som kan give din fest en ekstra dimension. Du skal bare have en stor spand med varmt vand – gerne vand, som er blevet kogt nyligt inden. Fyld isen i vandet og oplev det fede resultat – mængden af is du skal bruge, afhænger af den ønskede røgeffekt. Mere is er lig med mere og tykkere røg. Tilføj eventuelt frugtfarve til vandet, hvis du vil have et farvespil.

Røgeffekter fungerer særligt godt til temafester som Halloween og fastelavn og underholder både børn og voksne. Røgen kan også bruges som et pyntende element ved buffetens kolde delikatesser.

Læs nedenfor, hvilke forholdsregler man bør tage ved brug af isen. Vejledningen er simpel, så derfor kan det være en god idé at undersøge om den gældende anvendelse af isen er blevet udført før – tjek videoer på Youtube eller lav en hurtig søgning på Google så du kan vide dig sikker på dit røgtrick.

Vær opmærksom ved brug af tøris

Du skal være opmærksom på, at tøris er -79 °C og udvikler kuldioxid (CO2). Derfor skal du håndtere isen korrekt for at undgå farlige situationer for dig og dine gæster.

Is Til Fest anbefaler, at du ALTID bruger handsker eller isske, så du undgår frostskader ved direkte kontakt med isen. Vi anbefaler desuden, at du IKKE bruger tørisen i drinks eller flasker, da tørisen giver ætseskader og frostskader ved indtagelse. I øvrigt kan tøris få glas og flasker til at springe i luften og skabe alvorlige skader med knust glas. Brug i stedet isen, som vi har beskrevet ovenfor, så du får en god og festlig oplevelse.

Du bør opbevare tørisen i en termotønde i et rum med udluftning, da isen fordamper og afgiver kuldioxid (CO2).