Vi har åbent nu! Vi har desværre lukket nu.

Afhentningstider her!

Afhent i København:

Mandag-Lørdag 09:00 - 16:00

Afhent i Aarhus:

Mandag-lørdag 09:00 - 16:00

Telefontider:

Mandag-Lørdag: 09:00 - 17:00
Bestilling udenfor åbningstid? Ring 71 99 38 49

Hastebestilling? Ring nu på 71 99 38 49 clock Svartid 24 sekunder

  • Ingen varer i kurven.
0

10 kg knust is i pose

10 kilo knust is - glæd dine gæster med kolde drinks!


149 DKK inkl. moms


13

10 kg knust is i pose

Køl dine gæsters cocktails ned med knust is fra Is Til Fest. Husk at købe en termotønde, så du kan holde din knust is kold i minimum 24 timer. Du kan med fordel vælge at tilkøbe en isske. Med en isske kan du let hælde knust is op i glasset uden at få kolde hænder eller bakterier i isen.

10 kg knust is svarer til cirka 100 drinks, forudsat doseringer i glas af standard størrelse samt en smule spild. Knust is bruges i cocktails, som skal se ud af lidt mere, som Daquiries, Mojitos eller Caipirinhas.

Vores knust is er produceret på de anerkendte Hoshizaki ismaskiner, som bliver brugt i hele verden. Is Til Fest er altid klar til at levere knust is til fest, så du slipper for at stå med hammeren og knuse dine isterninger. Ingen gider at drikke varme cocktails, så husk knust is til din fest!

Prisgaranti: Is Til Fest vil være billigst. Finder du en billigere leverandør, matcher vi prisen -5%.
Tilfredshedgaranti: Hvis du ikke er tilfreds med produktet, får du pengene retur.

OBS: Dette produkt er kun til afhentning. Vi leverer kun is i tønder. Dette er for at sikre den høje kvalitet i vores is. Ved bestilling af isposer til levering er der risiko for at poserne revner, at isen smelter hurtigere og at vi ikke kan stå inde for vores fødevaregodkendelse.